Loading...
Rechtspersonen

Rechtspersonen

Bedrijven en ondernemers hebben vaak het advies en de kennis nodig van een notarieel adviseur. Denk aan het oprichten van een rechtspersoon of het wijzen van haar statuten, maar ook het overdragen van aandelen of het vestigen van een pandrecht op aandelen vereisen een notariële akte. Zowel startups als bestaande ondernemingen en ondernemers

De adviseurs van KB notarissen beantwoorden graag al uw vragen en begeleiden u tijdens het gehele traject. Binnen onze expertise stellen wij alle benodigde akten, besluiten, volmachten en andere documenten voor u op. Wij schakelen met uw andere adviseurs en coördineren de documenten stroom. Uiteraard verzorgen wij de inschrijving van de opgerichte rechtspersoon of de wijzigingen bij het handelsregister van de KvK.

Of u nu een de statuten en reglementen van uw stichting governance proof wilt hebben, dan wel wilt weten wat de gevolgen zijn van het instellen van een raad van toezicht of welke invloed de laatste wijzigingen op het gebied van de ANBI-wetgeving heeft voor uw goed doel organisatie. De adviseurs van KB notarissen helpen u graag verder, met heldere en overzichtelijke adviezen.

Wenst u uw onderneming over te dragen of (een deel) af te splitsen, dan bespreken we graag met u de te nemen stappen en mogelijkheden.

Uiteraard behoord het legaliseren van uw handtekening of het verzorgen van een apostille ook tot de dagelijkse werkzaamheden en dit kunt u snel door KB notarissen laten verzorgen.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op:

Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig?

Maak een afspraak
Call Now Button