Loading...
Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Bedrijven en ondernemers kunnen met al hun vragen op het gebied van ondernemingsrecht terecht bij de adviseurs van KB notarissen.

Onderstaand staat slechts een greep uit de vele vragen, waarmee we ons dagelijks bezig houden. Neem gerust contact met ons op voor uw specifieke vraag. We verzorgen graag maatwerk dat geheel afgestemd is op uw eigen situatie, zakelijk en/of privé.

Groeit uw onderneming? Wilt u een frisse blik op uw juridische structuur?

Welke mogelijkheden zijn er bij het opzetten van een deelnemingsstructuur voor uw werknemers? De ervaren en enthousiaste medewerkers van KB notarissen adviseren u graag. Uiteraard werken wij hierin samen met uw andere adviseurs en kunt u gebruikmaken van ons uitgebreide netwerk.

Heeft u (corporate) governance vraagstukken binnen uw bedrijf of organisatie?

Voor ondernemingen en non-profit organisaties zijn wij graag een sparringpartner. Samen zorgen wij ervoor dat uw organisatie ‘governance proof’ is. Uw bedrijf overdragen na de volgende generatie? Gezamenlijk met onze collega’s van de personen- en familierecht afdeling beantwoorden wij graag al uw vragen over bedrijfsopvolging.

Hoe laat u uw kinderen alvast wennen aan het beheren en omgaan met een groot vermogen?

Hoe draagt u uw vermogen op een goede wijze over naar een volgende generatie? Via een persoonlijke bendering en in samenspraak met uw andere adviseurs bespreken we graag de mogelijkheden. Verder kunnen onderwerpen als de familiestichting, een fonds voor gemene rekening of verdere anonimiseren van uw vermogen en/of structuur worden besproken.

Hoe draagt u een zeeschip over?

KB notarissen heeft al jaren een uitgebreide maritieme praktijk, waarin wij structuren opzetten voor de financiering en exploitatie van (zee-)schepen. Tevens begeleiden we cliënten, ook internationaal, bij het overdragen en van vlag veranderen van zeeschepen.

Voor een overzichtelijk advies, neem contact op met één van onze adviseurs:

Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig?

Maak een afspraak
Call Now Button