Loading...
Bernard Kapma

Bernard Kapma

Bernard Kapma werkt sinds 1997 in het notariaat. Hij studeerde Nederlands recht en Notarieel recht aan de Universiteit Leiden. Hij werd opgeleid bij een groot kantoor in Utrecht, waar al snel het Personen- en Familierecht en Erfrecht een groot deel van zijn werk vormde. Hierna werkte hij bij een grote bank als estateplanner en bij Netwerk Notarissen als kenniscoördinator voor het Familierecht.

Sinds 2005 voert hij zijn praktijk in Amsterdam, waar hij als kandidaat-notaris en estateplanner adviseert over samenlevingscontracten, huwelijkse voorwaarden, testamenten en het afwikkelen van nalatenschappen.

Sinds 2003 is hij lid van de Vereniging van Estate Planners in het Notariaat, waar hij in 2009 als een van de eerste leden gecertificeerd werd. Sinds 2017 is hij lid van het bestuur van deze vereniging.

Ook is Bernard lid van de vereniging NOVEX (een vereniging voor professionele executeurs van nalatenschappen) en door de SCE gecertificeerd executeur.

Hij wordt regelmatig door rechtbanken benoemd tot vereffenaar van nalatenschappen (een positie die te vergelijken is met die van curator in een faillissement).

Bernard gaat in zijn vrije tijd graag zeilen of fietsen.

  • +31 (0)20-5407004

  • bernard.kapma@kbnotarissen.nl

Wilt u meer informatie of heeft u advies nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak
Call Now Button