Vacatures

Vacatures

Ben jij de nieuwe aanvulling op ons team?
Bekijk de vacatures en zet de volgende stap in je carrière.

Werken aan
een nieuwe
toekomst

Onze werkcultuur

Onze cultuur is divers, wij werken graag samen in teams met jonge mensen en mensen met ervaring. We streven naar een inclusieve omgeving waarin iedereen kan bijdragen en zich kan ontwikkelen. Met onze platte organisatie structuur en open-communicatie, proberen wij het beste uit elkaar te halen. Ook richten we ons bijvoorbeeld op steward ownership, waarmee we duurzame waarde toevoegen aan de toekomst en nieuwe manieren vinden om onze betrokkenheid bij de gemeenschap te versterken.

Ben jij ook een vriendelijke control freak? Hou je van het oplossen van een juridische puzzel? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Receptionist

Voor misschien wel de mooiste werkplek van Amsterdam zoekt KB notarissen een parttime receptionist.
Ben jij van nature gastvrij en draai je je hand niet om voor allerhande praktische en administratieve werkzaamheden die op een dag op je pad komen? Dan zou dit op jouw nieuwe werkplek kunnen zijn. (meer…)

Financieel medewerker

Houd jij van cijfers, controle en een overzichtelijke administratie? Ben jij op zoek naar verantwoordelijke baan in een hecht team van 35 collega’s? Dan is KB notarissen op zoek naar jou! Wij bieden je de kans om bij ons je vaardigheden te ontwikkelen en mee te groeien met onze organisatie! (meer…)

Notarieel secretaresse / juridisch medewerker Familierecht

Het ondersteunen van het familierecht team. Een hecht en betrokken team. Veel juristen om mee te sparren. Een heel mooi nieuw pand. Dit kantoor heeft een secretaresse /juridisch medewerker veel te bieden! (meer…)

Paralegal / notarieel medewerker Vastgoed

Heb jij een passie voor vastgoed en ben je op zoek naar verantwoordelijke baan in een klein en hecht vastgoedteam van 10 collega’s? Dan is KB notarissen op zoek naar jou! Wij bieden je de kans om bij ons je vaardigheden te ontwikkelen en mee te groeien met onze organisatie! (meer…)

Notarieel secretaresse / juridisch medewerker Ondernemingsrecht

Het ondersteunen van het ondernemingsrecht team. Een hecht en betrokken team. Veel juristen om mee te sparren. Een heel mooi nieuw pand. Dit kantoor heeft een secretaresse /juridisch medewerker veel te bieden! (meer…)

Kom werken
bij KB

Neem contact met ons op als je meer wilt weten over werken bij KB Notarissen.

contact@kbnotarissen.nl

Onze
locatie

Kantoor

Ons kantoor bevindt zich aan de rand van het Rembrandtpark. We zijn trots op onze duurzame locatie (BREEAM excellent duurzaamheidscertificaat) waar we volop genieten van het park en de stad om ons heen. Ons kantoor is uitstekend bereikbaar in Amsterdam, of je nu per fiets, auto, tram, bus, metro of trein komt. Parkeren kan bovendien gewoon voor de deur, op eigen terrein.

Contact

Wij bieden deskundige ondersteuning aan particulieren en ondernemingen. Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen.